document.write('
')

云顶网站在线登录

学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语四级 > 英语四级词汇 >  内容

2021年大学英语四级词汇1200题(16)

所属教程:英语四级词汇

浏览:

qinting

2021年10月11日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

英语四级词汇的积累是个长期的过程,细水长流,长期坚持,一定能有所收获。下面是听力课堂小编整理的2021年大学英语云顶网站在线登录四级词汇1200题(16)的资料,平时多看多练,考试正常发挥就好。

  

  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

  A.adopt

  B.adjust

  C.adapt

  D.accept

  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

  A.evaluate

  B.object

云顶网站在线登录  C.bargain

  D.pause

云顶网站在线登录  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

  A.extend

  B.part

  C.extent

云顶网站在线登录  D.content

  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

  A.conference

  B.reference

  C.conversion

  D.cooperation

  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  A.make

  B.accustom

  C.force

  D.let

云顶网站在线登录  6.He has _______ much time and energy for his invention.

  A.contained

  B.proceeded

  C.consumed

  D.paid

  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

  A.encourage

  B.obey

  C.recall

  D.spread

  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

云顶网站在线登录  A.admission

云顶网站在线登录  B.agreement

  C.appointment

  D.alphabet

云顶网站在线登录  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

云顶网站在线登录  A.internal

  B.odd

云顶网站在线登录  C.interesting

  D.dull

  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  A.required

云顶网站在线登录  B.ordered

  C.indicated

云顶网站在线登录  D.sentenced

  答案:

  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

  


以上就是2021年大学英语四级词汇1200题(16)的全部资料,如果喜欢,记得收藏哦!


用手机学英语,请加听力课堂云顶网站在线登录公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 上海市欣佳宝邸(东南区)英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
云顶网站登录 实博手机版下载 金沙app手机端下载 新云顶娱乐官网登录 金沙js377云顶网站在线登录登录 实博bet手机版app 伟德体育国际手机版